Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dijital Reklam

Sonuçları Dijital Reklamlarla Artırın Dijital reklamcılık, hedef kitlenize ulaşmanın ve satışları artırmanın güçlü bir aracıdır. Jestomatic olarak, işletmeniz gibi şirketlerin reklam bütçelerinden en iyi şekilde faydalanmalarına yardımcı olmak için kapsamlı dijital reklam hizmetleri sunuyoruz.

dijital reklam

Reklam Hesabı Kurulum ve Optimizasyon Inova’nın uzman ekibi, reklam bütçenizi maksimize etmek ve ROI’nizi artırmak için sosyal medya ve CPC reklam hesaplarınızı kuracak ve optimize edecektir. Reklam hesaplarınızın doğru bir şekilde kurulmasını sağlayacağız, bunlar hedefleme seçenekleri, reklam formatları ve bütçeleri içerecektir. Ayrıca kampanyalarınızın doğru kitleye ulaştığından ve işletme hedeflerinizi gerçekleştirdiğinden emin olmak için kampanyalarınızı optimize edeceğiz.

Reklam Kampanyası Oluşturma ve Yönetimi İşletme hedeflerinizle uyumlu özelleştirilmiş reklam kampanyaları oluşturup yönetiyoruz, sürekli olarak en iyi sonuçlar için optimize ediyoruz.

Reklam Raporlama ve Analiz Veri odaklı sosyal medya reklamları yönetimi kullanarak, etkileşim, erişim, izlenimler ve dönüşümler gibi temel performans göstergeleri hakkında derinlemesine raporlar sunuyoruz ve düzenli olarak kampanyalarınızı iyileştirmek için önerilerde bulunuyoruz.

Reklam Danışmanlığı ve Eğitim Uzmanlarımız, sosyal medya ve CPC reklamlarını şirket içinde yönetme konusunda danışmanlık ve eğitim sunarlar. Temel anlayıştan ileri seviye kampanya yönetimine, optimize etmeye ve analiz etmeye kadar, işletmenizin ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş eğitimler sunuyoruz.

Leave a comment